Ontruimservice

Ontruiming van woning of bedrijfspand?

Flex Verhuizingen kan u ook van dienst zijn bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand. Een ontruiming kan bijvoorbeeld nodig zijn als een familielid is opgenomen in een verzorgingshuis of als een dierbare is te komen overlijden. In dat laatste geval heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd. Op dat soort momenten kan het een enorme opluchting zijn om praktische zaken als de ontruiming van de woning uit handen te geven.

Een ontruiming is vaak enorm veel werk. Nadat alle spullen verplaatst zijn, blijven er vaak veel spullen achter in de oude woning. Na een zware woningontruiming heeft u vast geen zin meer om deze spullen af te voeren. Bovendien moet de oude woning ook nog bezemschoon opgeleverd worden. Bespaar uzelf veel tijd en energie en schakel hiervoor Flex verhuizingen in.

Wat de reden ook is, Flex verhuizingen zorgt ervoor dat uw woning volledig en snel leeggehaald kan worden. Meubels die hergebruikt kunnen worden zullen door ons aangeboden worden bij een kringloopwinkel en de rest zal op de juiste wijze afgevoerd worden. Dit is vaak al een hele zorg minder.

Waarom zou u de ontruiming uitbesteden?:

  • Het is een zorg minder, het huis leeghalen wordt helemaal voor u geregeld
  • u hoeft zelf geen zware meubels te tillen en/of te vervoeren
  • geen speciale apparatuur te hoeven huren om bijv. een vloer te verwijderen
  • uw inboedel krijgt na het woning ontruimen zoveel mogelijk een nieuwe bestemming